top of page

BOEKEN

Vannessa schrijft feelgoodromans en zijn allen te koop als paperback, e-book, luisterboek in de (online) boekhandels of te leen in de Nederlandse bibliotheken. 

Vannessa schrijft feelgoodromans en zijn allen te koop als paperback, e-book, luisterboek in de (online) boekhandels of te leen in de Nederlandse bibliotheken. 

Vannessa schrijft voor VKB Uitgeversgroep & Bookchoice

DE KLUTS KWIJT (VBK uitgevers)

- 1 mei- 1juli 2022 als exclusive bij Bookchoice.

- 1 juli 2022 overal verkrijgbaar als e-book en luisterboek.

- 29 september 2022 verkrijgbaar als paperback

 

'De kluts kwijt' belandde na een week op nummer 1 op de Hebban website meest populaire feelgood.

EEN ZALIG ZOOITJE (VBK uitgevers)

-Najaar 2022 als luisterboek op Storytel voorgelezen door Vannessa Thuyns

DOOR EEN ROZE BRIL (VBK uitgevers)
- 1 oktober 2022 als exclusive bij Bookchoice.
- 1 december 2022 verkrijgbaar als e-book en luisterboek
- 29 januari 2023 verkrijgbaar als paperback.


Eerder verschenen boeken:

KNETTERVERLIEFD (2019- uitgeverij Dutch Venture Publishing)
Het audioboek (uitgeverij Lind & Co) stond wekenlang in de Storytel top 10 bij meest populaire boeken.

 

VAKANTIEVLINDERS (2020- uitgeverij Dutch Venture Publishing)

NEGENTIG SECONDEN (Feb 2021- uitgeverij Dutch Venture Publishing) Het audioboek haalde de top 5 van meest populaire boeken op Storytel en werd genomineerd voor beste feelgoodroman 2021 (Platform Chicklit.nl)

WEDDEN VAN WEL (Sep 2021- uitgeverij Dutch Venture Publishing) Het audioboek haalde de Storytel top 10 categorie populaire boeken.

WAKKER WORDEN, HET IS KERSTMIS (Dec 2021- uitgeverij Lind & Co) behaalde de Storytel top 10 meest populaire verhalen.

 

Koop of bestel mijn boeken bij voorkeur in de boekhandel. Maar ook online te vergrijgen o.a. via:


https://www.boekenwereld.com/auteurs/vannessa-thuyns?page=1&utm_source=Vannessa%20Thuyns&utm_medium=Affiliate&utm_campaign=TradeTrackerNL

Luister alle boeken via Storytel:

https://www.storytel.com/nl/nl/zoek-vannessa+thuyns

DE KLUTS KWIJT

 

 

 

 

Een feelgoodroman over beseffen dat het oprechte geluk toch altijd eerst bij jezelf begint. 
 

𝘞𝘢𝘯𝘯𝘦𝘦𝘳 𝘩𝘢𝘢𝘳 𝘸𝘢𝘯𝘩𝘰𝘱𝘪𝘨𝘦 𝘰𝘶𝘥𝘦𝘳𝘴 𝘩𝘶𝘭𝘱 𝘯𝘰𝘥𝘪𝘨 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯, 𝘣𝘦𝘴𝘭𝘶𝘪𝘵 𝘕𝘢𝘰𝘮𝘪 𝘪𝘯 𝘵𝘦 𝘨𝘢𝘢𝘯 𝘰𝘱 𝘩𝘦𝘵 𝘰𝘯𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘴𝘵𝘦𝘭 𝘷𝘢𝘯 𝘳𝘦𝘴𝘵𝘢𝘶𝘳𝘢𝘯𝘵𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘯 𝘦𝘹 𝘛𝘦𝘳𝘦𝘯𝘤𝘦. 𝘈𝘭𝘴 𝘻𝘪𝘫 𝘻𝘪𝘤𝘩 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘥𝘰𝘦𝘵 𝘢𝘭𝘴 𝘤𝘶𝘭𝘪𝘯𝘢𝘪𝘳 𝘫𝘰𝘶𝘳𝘯𝘢𝘭𝘪𝘴𝘵 𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘦𝘱𝘨𝘢𝘢𝘯𝘥 𝘢𝘳𝘵𝘪𝘬𝘦𝘭 𝘸𝘦𝘦𝘵 𝘵𝘦 𝘴𝘤𝘩𝘳𝘪𝘫𝘷𝘦𝘯 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘢𝘴𝘤𝘩𝘶𝘸𝘦 𝘤𝘩𝘦𝘧-𝘬𝘰𝘬 𝘻𝘢𝘭 𝘛𝘦𝘳𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘩𝘢𝘢𝘳 𝘰𝘶𝘥𝘦𝘳𝘴 𝘩𝘦𝘭𝘱𝘦𝘯. 
𝘗𝘪𝘦𝘤𝘦 𝘰𝘧 𝘤𝘢𝘬𝘦 𝘵𝘰𝘤𝘩?
𝘈𝘭𝘭𝘦𝘦𝘯 𝘮𝘰𝘦𝘵 𝘥𝘦 𝘴𝘵𝘶𝘨𝘨𝘦 𝘤𝘩𝘦𝘧-𝘬𝘰𝘬 𝘑𝘰𝘯𝘢𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘋𝘦𝘶𝘳𝘻𝘦𝘯 𝘯𝘪𝘦𝘵𝘴 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘫𝘰𝘶𝘳𝘯𝘢𝘭𝘪𝘴𝘵𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘕𝘢𝘰𝘮𝘪 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘴𝘣𝘦𝘩𝘢𝘭𝘷𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘵𝘢𝘯𝘥 𝘷𝘢𝘯 𝘬𝘰𝘬𝘦𝘯. 𝘛𝘰𝘤𝘩 𝘻𝘦𝘵 𝘻𝘦 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘴 𝘰𝘱 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘴 𝘰𝘮 𝘑𝘰𝘯𝘢𝘴’ 𝘷𝘦𝘳𝘵𝘳𝘰𝘶𝘸𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘸𝘪𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘩𝘦𝘮 𝘵𝘦 𝘸𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯. 
𝘖𝘯𝘥𝘦𝘳𝘵𝘶𝘴𝘴𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘭𝘢𝘯𝘥𝘵 𝘩𝘢𝘢𝘳 𝘷𝘢𝘥𝘦𝘳 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴𝘵𝘦 𝘧𝘢𝘴𝘦 𝘷𝘢𝘯 𝘈𝘭𝘻𝘩𝘦𝘪𝘮𝘦𝘳 𝘦𝘯 𝘪𝘴 𝘩𝘪𝘫 𝘵𝘰𝘵𝘢𝘢𝘭 𝘥𝘦 𝘬𝘭𝘶𝘵𝘴 𝘬𝘸𝘪𝘫𝘵. 𝘋𝘦 𝘵𝘪𝘫𝘥 𝘣𝘦𝘨𝘪𝘯𝘵 𝘵𝘦 𝘥𝘳𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘢𝘳𝘵𝘪𝘬𝘦𝘭 𝘮𝘰𝘦𝘵 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘦𝘯 𝘪𝘯𝘨𝘦𝘭𝘦𝘷𝘦𝘳𝘥. 
𝘔𝘢𝘢𝘳 𝘸𝘢𝘵 𝘢𝘭𝘴 𝘑𝘰𝘯𝘢𝘴’ 𝘷𝘦𝘳𝘭𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘩𝘦𝘧𝘵𝘪𝘨 𝘪𝘴 𝘰𝘮 𝘵𝘦 𝘥𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘥𝘦 𝘣𝘶𝘪𝘵𝘦𝘯𝘸𝘦𝘳𝘦𝘭𝘥 𝘦𝘯 𝘕𝘢𝘰𝘮𝘪 𝘮𝘰𝘦𝘵 𝘵𝘰𝘦𝘨𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘻𝘦 𝘩𝘦𝘮 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘥𝘢𝘯 𝘨𝘦𝘸𝘰𝘰𝘯 𝘢𝘢𝘳𝘥𝘪𝘨 𝘷𝘪𝘯𝘥𝘵? 
𝘐𝘴 𝘩𝘦𝘵 𝘥𝘢𝘯 𝘯𝘰𝘨 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘰𝘮 𝘯𝘪𝘦𝘮𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘦𝘭𝘦𝘶𝘳 𝘵𝘦 𝘴𝘵𝘦𝘭𝘭𝘦𝘯…

 

 

 

 

WEDDEN VAN WEL?(September 2021) 

Een feelgoodroman over inzien dat je sommige dingen moet doen en andere moet laten gebeuren.

Robine heeft één motto: lang leve de lol! Ze woont niet voor niets 2500 km van haar gecompliceerde familie, kritische ex-vriend en mislukte carrière vandaan. Sep daarentegen wil niets liever dan dat zijn tweelingzus weer voorgoed in Amsterdam komt wonen, dus wanneer Robine voor een bezoek in Nederland is, bedenkt hij ter plekke een weddenschap. Als het Robine lukt om zijn werkgever Jasper te strikken als date voor een familiefeest, mag ze zonder protest én op haar broers kosten terug naar haar onbezonnen leven in Italië. Helaas is advocaat Jasper wel het type: stug, onbereikbaar, té zelfverzekerd en belachelijk knap. Vol goede moed gaat Robine de uitdaging aan en ze doet alles om dit spelletje te winnen. Maar wat als Jasper toch leuker blijkt te zijn dan ze in eerste instantie dacht…

 

NEGENTIG SECONDEN(februari 2021) 


Volgens een Brits onderzoek heeft een vrouw  niet langer dan negentig seconden nodig om haar date te beoordelen. Na anderhalve minuut weet ze al of die persoon een blijvertje is. 
Yara leeft voor cijfers, formules en haar succesvolle accountancybedrijf, dus wanneer ze na een grote fout wordt gedwongen een time-out te nemen, komt dat keihard aan. In alle paniek bedenkt ze een list: in plaats van te vertrekken naar een verre vakantiebestemming rijdt ze met haar laptop en een koffer vol dossiers naar de Veluwe. Hiermee doet ze immers haar moeder een gunst en kan ze in alle rust stiekem blijven werken om haar fout te herstellen. In haar ogen is dit een absolute win-winsituatie. Eenmaal daar zorgen veeleisende klanten, een betweterige huisgenoot, een koppige hond en een flirtgrage bruidegom voor de nodige stress en afleiding. Verliefd worden is al helemaal geen optie. Maar dan komt Yara erachter dat er toch een waarheid zit in die “negentig seconden”-formule… NEGENTIG SECONDEN is een feelgoodroman over beseffen wat er werkelijk toe doet in het leven. 

VAKANTIEVLINDERS 

(2020)

In deze feelgoodroman vind je maar liefst drie romantische verhalen over moderne vrouwen, vriendschappen en liefdes die je meteen in de vakantiestemming brengen.


Vlieland
Lisa durft de ‘zeilreis voor vrijgezelle dertigers’ niet af te zeggen. Het was immers een gul cadeau van haar familie. Eenmaal op het schip op weg naar Vlieland probeert ze met man en macht alle single mannen te ontwijken. Kan ze dat een week lang volhouden?

 

Tirol
Simone is na een traumatische ervaring nooit meer in de buurt van de skipiste geweest. Omdat haar vriendinnen zo aandringen, besluit ze de wintersport nog één kans te geven.
Zo slecht treft ze het niet in Tirol met een aantrekkelijke skileraar, maar dan slaat het noodlot toe en kan Simone niet anders dan spijt hebben.

 

Napels
Josefien hoopt in het mooie Napels te kunnen ontspannen, maar haar beste vriendin blijkt haar uitgenodigd te hebben voor een compleet andere reden. Josefien probeert zich staande te houden, dus verliefd worden op de sexy hoteleigenaar is absoluut geen optie...

 

KNETTERVERLIEFD
(2019)

De 29-jarige Caro wordt harteloos gedumpt door haar arrogante vriend. Haar beste vriendinnen verklaren haar voor gek als ze het hippe Amsterdam ontvlucht om een bouwvallig huisje in een dorp te huren. Caro's nieuwe woonplek blijkt echter allesbehalve ontspanning te bieden dankzij de aanwezigheid van een dorpsgek, een sexy huisbaas, zeer bemoeizuchtige buren, een wraakzuchtige ex, een criminele bende en een aantrekkelijke huisarts.
Zal het Caro lukken om vanaf deze plek haar leven weer op orde te krijgen?

 


 

bottom of page